Dasser i hagen, hele dagen!

det er så deilig i være ute i hagen hele dagen lang. Jeg sover på gressletten og chiller'n i mange, mange, mange timer:-) sånn er det når det er sooooooool og varm temperatur til å leke ute <3 åhh I love my life !! <3<3<3slapper av!kan vi spille litt ball? please!  du kan starte... <3 please!hva er det for no? hææ...her er det flere jo ! <3<3<3varme deilige steiner <3<3<3 nå kan jeg varme rumpa mi! haha....


ikke ta bilde så nærme dahh.... blææævil ikke meeer, nå skal jeg bærrre chiller'n <3<3<3

hva gjør du om dagen da? slapper av som meg?

-blogges <3
Én kommentar

Gry

10.mai.2011 kl.23:13

hei!

kom plutselig over din blogg, og ble helt forelsket i din søte hund! :)

jeg har så utrolig lyst på en slik rase selv etterhvert, ettersom jeg er allergisk mot dyr. elsker hunder, så ble lykkelig da jeg fikk vite at Bichon Frisè er allergivennlig =)

men, før jeg tar det steget å kjøper, ønsker jeg å dra hjem til noen å kose med denne type hund, eller i bestefall få låne en hund et døgn, bare for å teste om jeg tåler den rasen. Hadde vært utrolig kjipt å kjøpe en, bli glad i den, men så måtte gi den ifra seg på allergi :( så mitt spm er om du er åpen for besøk, og om du en eller annen gang ville lånt den bort et døgn? når du har blitt kjent med meg selvsagt (jeg er en 23 år gammel jente, bor i Oslo). sikkert rart å få et sånt spm av en ukjent person, ,men jeg gir det et forsøk :)

Skriv en ny kommentar

teobassen

teobassen

4, Oslo

jeg er en liten bichon frise hann, som bor i Oslo, jeg er 4 år. jeg liker veldig godt å være sammen med min kjære Talulah <3 og er glad i damer generelt, call if u are interested ! :-) jeg er også sammen med Mia <3 Mia my girl!

Kategorier

Arkiv

hits