Jeg vil, jeg vil, jeg vil bli en youtube hit!

Min nye video Hipping er nå lagt ut på youtube, og jeg håper at så mange som mulig ser den, og at jeg kanskje en vakker dag vil bli en youtube stjerne!                                                           

Hipping er et ord jeg har funnet på... det er et ord for "dyr som mimer til melodier" slik at det blir en musikkvideo f.eks. jeg vil bli verdenstjerne, hippingartist! fra nå av kaller jeg meg for Hippingartist! men jeg må jo ha et artistnavn.... hmmmm hva kan det bli?har noen forslag her og håper også at dere kan komme med andre navn.. :)

- Te d'o - TPW - Papa teo - Pe'teo - To To Do Do - teobassen                                                                                                         Noen fler?

jeg må jo prøve å få dette i gang, så fint om dere som leser dette innlegget kan spre nyheten om videoen som ligger på youtube. videoen ligger også på bloggen, men hvis dere vil søke på den og teodors kanal på youtube. skriver dere teobassen i søkefeltet på youtube :)

- blogges <3


3 kommentarer

MThea

25.apr.2011 kl.23:30

Fin blogg!

kommentere tilbake? :)

Stoylen - Elin

25.apr.2011 kl.23:30

søt hund ! (:

Teodor

26.apr.2011 kl.13:53

Ja jeg komenterer tilbake til alle vet du ! <3 takk for at dere setter pris på det jeg gjør<3

Skriv en ny kommentar

teobassen

teobassen

4, Oslo

jeg er en liten bichon frise hann, som bor i Oslo, jeg er 4 år. jeg liker veldig godt å være sammen med min kjære Talulah <3 og er glad i damer generelt, call if u are interested ! :-)

Kategorier

Arkiv

hits